Ronaldo Manu'ya mı dönüyor?

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun mutsuz olduğunu açıklaması Manchester United ve Manchester City'yi harekete geçirdi. Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'de mutlu olmadığını açıklaması henüz kapanan Avrupa transfer borsasını yeniden h

Ronaldo Manu'ya mı dönüyor?

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun mutsuz olduğunu açıklaması Manchester United ve Manchester City'yi harekete geçirdi.

 

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'de mutlu olmadığını açıklaması henüz kapanan Avrupa transfer borsasını yeniden hareketlendirdi. İngiliz basını, özellikle maddi açıdan memnun olmayan Portekizli yıldızın Manchester'a döneceğini ama bu kulübün eski takımı United değil City olacağını öne sürüyor.

 

Daily Star gazetesi, mavi-beyazlıların Ronaldo'ya aylık 1 milyon Pound'luk (1.2 milyon Euro) müthiş bir teklif yaptığını yazdı. Özellikle İspanya'daki yeni vergi kanunundan dertli olan Real'li süperstarın tekrar Premier Lig'in yolunu tutabileceği belirtiliyor. Ronaldo ile Paris Saint Germain'in de son gelişmeler üzerine yakından ilgilendiği ifade edilirken, eski kulübü M.United'ın da harekete geçtiği kaydedildi.

 

Alex Ferguson'un Wayne Rooney'i elden çıkarması durumunda bu transferden gelecek parayla eski öğrencisini geri getirebileceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor