Ronaldo için çılgın teklif

Ligue 1'e geri döndükten sonra transfer piyasasına hızlı bir giriş yapan; Moutinho, James Rodriguez ve Radamel Falcao'yu renklerine bağlayan Monaco, çılgın bir transfer hamlesi yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Uzun bir süredir mutsuz olduğu belirtil

Ronaldo için çılgın teklif
Ligue 1'e geri döndükten sonra transfer piyasasına hızlı bir giriş yapan; Moutinho, James Rodriguez ve Radamel Falcao'yu renklerine bağlayan Monaco, çılgın bir transfer hamlesi yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Uzun bir süredir mutsuz olduğu belirtilen Real Madrid'in Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo'yu gözüne kestiren Monaco'nun sahibi Dmitry Rybolovlev'in 100 milyon euroluk rekor bir teklifle La Liga devinin kapısını çalacağı ifade edildi.
 
İngiliz basınında çıkan haberlerde, teknik direktör Alex Ferguson'un emekli olmasının ardından kendisiyle ilgilenen eski takımı Manchester United'a dönmeye sıcak bakmayan Ronaldo'nunsözleşmesini uzatmayabileceği belirtildi.
 
Monaco'nun uzun bir süredir takip ettiği Portekizli yıldızın takımdan ayrılmayı düşünmesi halindeharekete geçeceği iddia edildi. Ronaldo'nun Real Madrid ile Temmuz ayı sonuna kadar yenibir sözleşme imzalamaması halinde, Monaco'nun 100 milyon euroluk teklifle Portekizli yıldızıtransfer etmeye çalışacağı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor