Ronaldo, Barca'nın ipini çekti!

La Liga'nın iki devi; Barcelona ile Real Madrid, kozlarını El Clasico'da paylaştı.Rakibini deplasmanda deviren Real, rekor kırdı, şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.Tüm dünyanın nefesini tutarak izlediği Barcelona-Real Madrid mücadelesinde 2-1'lik skor

Ronaldo, Barca'nın ipini çekti!

La Liga'nın iki devi; Barcelona ile Real Madrid, kozlarını El Clasico'da paylaştı.

Rakibini deplasmanda deviren Real, rekor kırdı, şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

Tüm dünyanın nefesini tutarak izlediği Barcelona-Real Madrid mücadelesinde 2-1'lik skorla gülen taraf Real Madrid oldu. Son yıllarda Barcelona'nın ambargo koyduğu El Clasico mücadelesinde bu kez farklı bir senaryo vardı.

 

Camp Nou'da oynanan El Clasico'yu Real Madrid Sami Khedira ve Cristiano Ronaldo'nun attığı gollerle 2-1 kazanırken Barcelona'nun tek golü oyuna sonradan giren Alexis Sanchez'den geldi.

İki takım arasında oynanan son 5 maçın 4'ünü Barcelona kazanmış, bir maç da beraberlikle sona ermişti. Bu galibiyetin ardından Barcelona'nın El Clasico üzerindeki ambargosunu kıran Real Madrid, Katalan ekibiyle arasındaki puan farkını da 7'ye çıkartarak şampiyonluk yolunda büyük bir zafer aldı.

 

BARCELONA-REAL MADRİD: 1-2

 

BARCELONA: Valdes, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago, Iniesta, Messi, Tello

REAL MADRİD: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso, Di María, Mesut Özil, Ronaldo, Benzema

Goller: Dk. 16 Khedira, Dk. 73 Ronaldo,  (Real Madrid) Dk. 70 Alexis (Barcelona)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor