| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 04 Temmuz 2016 14:51

Rodallega'yı isteyenlere kötü haber!

Transfer sezonunun başında adı Trabzonspor'la da sıkça anılan Akhisar Belediyespor'un golcüsü Hugo Rodallega'dan taliplerine can sıkıcı haber geldi.

Son olarak yine Galatasaray ve Trabzonspor'la ismi anılan, geçen yıl 19 gollü golcüsü Hugo Rodallega’nın mukavelesindeki, “30 Haziran’a kadar 1.7 milyon Euro getirirse serbest kalır” maddesini göz önüne alan Akhisar Belediyespor, 1 Temmuz’dan itibaren golcü oyuncusunun transferinde söz sahibi oldu.

Akhisarlı yöneticiler bu yüzden artık rahat. Bundan sonra Kolombiyalı Rodallega’ya talip olacak kulüplerin kendileriyle muhattap olmaları gerektiğini belirten Başkan Hüseyin Eryüksel, “Biz baştan beri Hugo’yu satmayacağımızı söylüyoruz. Ancak şartlar değişir, çok cazip bir teklif gündeme gelirse, söz hakkı yönetimimizde olacak. Tek düşüncemiz Rodallega’nın yeni sezonda da Akhisar Belediyespor formasını giymesi.”
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!