Robert Maaskant neler söyledi?

Dinamo Minsk'in Teknik Direktörü Robert Maaskant yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadında Trabzonspor'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında geçen hafta oynanan maçın telefisin yapmak için buraya geld

Robert Maaskant neler söyledi?

Dinamo Minsk'in Teknik Direktörü Robert Maaskant yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadında Trabzonspor'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında geçen hafta oynanan maçın telefisin yapmak için buraya geldiklerini belirterek, " Zor bir maç olacak kazanmak için buradayız ve kazanmak için her şeyi yapacağız. Yarınki maçta golü erken bulmamız lazım. Bunu yapamazsak bu Trabzonspor aleyhine olacak. Yarın elimizden geleni yapacağız. Tur atlamak imkansız değil burada. Gol ve goller bulmak için oynayacağız. Trabzon taraftarını yarınki maça ilgisini de biliyoruz. İstiyoruz ki bizim için yarın Bayram olsun" ifadelerini kullandı.

 

14160-4e1q3z3b.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler