Rizespor'un golcüsü Akhisar'da

Spor Toto Süper Lig’in yeni temsilcilerinden Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Kamerunlu oyuncu Severin Brice Bikoko ile 2 yıllığına anlaştı. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar’ın yaptığı açıklamada, “İstanbul’d

Rizespor'un golcüsü Akhisar'da

Spor Toto Süper Lig’in yeni temsilcilerinden Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Kamerunlu oyuncu Severin Brice Bikoko ile 2 yıllığına anlaştı. 


Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar’ın yaptığı açıklamada, “İstanbul’da masaya oturduğumuz golcü oyuncu Bikoko ile 2 yıllığına anlaştık. Golcü oyuncu yarın Almanya kampında takımımıza katılacaktır. Hayırlısı olsun” dedi.


2008-2009 sezonunda Kayseri Erciyesspor’a transfer olan Kamerunlu oyunu Bikoko, 2011-2012 sezonunda Çaykur Rizespor ile 3 yıllığına anlaşmıştı. 2011-2012 sezonun sonunda Çaykur Rize ile yollarını ayıran Bikoko kendini 2 yıllığına yeşil-siyah formayı giydirecek sözleşmeyi bugün imzaladı. Bikoko geçen sezon Çaykur Rize’de 18 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor