Rizespor'dan taraftara çağrı

  Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu Bucaspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan takım kaptanı Ramazan Kurşunlu, ligde ikinci yarıda üst üste iki maç kazanamadıklarını belirterek

Rizespor'dan taraftara çağrı

 

 

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu Bucaspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan takım kaptanı Ramazan Kurşunlu, ligde ikinci yarıda üst üste iki maç kazanamadıklarını belirterek, ´´Maçı kazanarak bir seri yakalamak istiyoruz. Çok iyi bir havamız var. Hepimiz galibiyete inanıyoruz. Kendi sahamızda maç kazanamama şansızlığına da son vermek istiyoruz´´ dedi.

Taraftar desteğinin performanslarını artırdığını ifade eden Ramazan, ´´Bucaspor maçında taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Stadımız dolduğu zaman daha iyi mücadele ediyoruz. Tribünler boş olduğu zaman sonuca erken ulaşamayınca konsantrasyon eksikliği çekiyoruz. Rakibimizi saha ve seyirci avantajımız ile yenecek güçteyiz´´ diye konuştu.

GİRAY BULAK’A YAŞGÜNÜ

Bucaspor maçı için kampa giren Çaykur Rizespor, Kamp öncesi yöneticiler ve futbolcular, teknik direktör Giray Bulak'a sürpriz yaptı.

Giray Bulak hazırlanan yaşgünü pastasını keserek 55 yaşına girdi.

Uğur getirmesi için siyahi futbolcular Bikoko ve Jallow´un arasında özellikle fotoğraf çektiren Giray Bulak doğum gününü hatırlayan tüm dostlarına teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler