| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 13 Ocak 2019 16:13

Rizespor'dan Hikmet Karaman'a sert cevap!

Çaykur Rizespor Kulübü’nden Hikmet Karaman açıklaması: ''Özür dilerim demek yerine kendini kurtarmak için anlamsız cümleler kullanmayı yeğlemiştir.'' 

Çaykur Rizespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Hikmet Karaman’ın geçtiğimiz gün gündeme düşen açıklamalarına karşı özel bir cevap verme gereği duymadıkları belirtti. 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübü, geçtiğimiz gün eski teknik adamları Hikmet Karaman’ın gündeme düşen açıklamalarının ardından kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama servis etti. Açıklamada Hikmet Karaman için, özür dilemesi yerine kendini kurtarması için anlamsız cümleler kurduğunu ifadeleri yer aldı

İşte kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama: 
Farklı dönemlerde uzun yıllar Çaykur Rizespor’da görev yapan Hikmet Karaman’ın camiamızı ve şehrimizi hedef alan açıklamalarını üzüntüyle takip etmekteyiz. Görev yaptığı dönemlerde Rize övgüsünü her fırsatta dile getiren şahsın açıklamalarına özel bir cevap vermeye gerek duymuyoruz. 
Rizeli gururlu ve çalışkandır. Rizeli yanardönerliği sevmez. Rizeli aldığının karşılığını verir ve asla çamur atmaz. Metin Kalkavan demek: finalde kaybettiği rakibini tebrik edebilecek hoşgörü demektir. Yaşananları kıssadan hisselerle değerlendiriyoruz. Merhum Mehmet Akif’in dediği gibi “Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini”. Atalarımız ‘ekmeğini yediğin kaba tükürme’ derken, malum şahsiyetlerin varlığına istinaden uyarmıştı gelecek nesilleri. Biz de malumu ilam etmek için sıraladık bu kıssaları: Kıssadan hisse aklı olan için altın bileziktir. Müflis tüccar sadece kendini değil çevresindekileri de bataklığa sürükler. Münafıklar asırlardır düşmanıdır insanlığın. Vicdan adalet, mahcubiyet ise erdemlilik sanatıdır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Darı unundan baklava, incir ağacından oklava olmaz. Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Zararın neresinden dönersen kardır. 

Bir takımın hocasının koca bir camiaya bu şekilde saldırması yakışık almamıştır. Rizespor camiası bana bütün imkanları sundu fakat ben başarısız oldum özür dilerim demek yerine kendini kurtarmak için anlamsız cümleler kullanmayı yeğlemiştir. Temiz takım temiz futbol anlayışını benimseyen bir kulüp olarak sadece laf üreten isimlere camiamızda yer yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Yorumlar (25)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Z
zafer
7 yıl önce

NE HIKMETSE SANA HIC INANASIM VE GÜVENESIM GELMIYOR TRABZONSPOR ICIN SÖYLEDIKLERIN ICIN HIKMET. ONUN ICIN SUNU SÖYLÜYORUM SIZE: "YIYIN BIRBIRINIZI"

M
M.M.Akif
7 yıl önce

Yiyin birbirinizi' aslında yoktur birbirinizden farkınız TS düşmanları 'bükemediğiniz bileği öpeceksiniz, öpmezseniz öptürürüz..!!

O
Ozgur ata
7 yıl önce

Hikmet Karaman mecbur olmadigi halde kendini hararetli tartismalarin icine atacak soylemlerde bulundu. “TS en son 8 sene once sampiyon oldu” diyerek 2010-2011’in gercek sampiyonunu kendi de itiraf etti. En azindan bunun icin kendisine tesekkur ederiz

6
6161
7 yıl önce

Rizesporu değil siz Şikebahceyi destekleyin Şikebahce sizi kurtarır.

D
Doktor TS
7 yıl önce

Bi atasözü de benden.. Atma Trabzon'a çamur kalmaz izi; eşşeklik bakidir, şimdi yiyin birbirinizi..

Tüm Yorumlar (25)

Z
zafer
7 yıl önce

NE HIKMETSE SANA HIC INANASIM VE GÜVENESIM GELMIYOR TRABZONSPOR ICIN SÖYLEDIKLERIN ICIN HIKMET. ONUN ICIN SUNU SÖYLÜYORUM SIZE: "YIYIN BIRBIRINIZI"

M
M.M.Akif
7 yıl önce

Yiyin birbirinizi' aslında yoktur birbirinizden farkınız TS düşmanları 'bükemediğiniz bileği öpeceksiniz, öpmezseniz öptürürüz..!!

O
Ozgur ata
7 yıl önce

Hikmet Karaman mecbur olmadigi halde kendini hararetli tartismalarin icine atacak soylemlerde bulundu. “TS en son 8 sene once sampiyon oldu” diyerek 2010-2011’in gercek sampiyonunu kendi de itiraf etti. En azindan bunun icin kendisine tesekkur ederiz

6
6161
7 yıl önce

Rizesporu değil siz Şikebahceyi destekleyin Şikebahce sizi kurtarır.

D
Doktor TS
7 yıl önce

Bi atasözü de benden.. Atma Trabzon'a çamur kalmaz izi; eşşeklik bakidir, şimdi yiyin birbirinizi..

K
Kobra6161
7 yıl önce

Adam doğru söylemiş trabzonsporun büyüklüğünü kabul edemiyorsunuz artık kabul etmek zorundasınız sizi istanbul yalakaları.

T
Trabzonsporlu
7 yıl önce

Kendi başarısızlığını gizlemek için FİTNE çıkaran bir antrenör,kulüp başkanı,yönetim kurulu ve bu FİTNEYe alet olan futboldan yakından uzaktan ilgili olmadığı halde Trabzon’a saldıran kesim. Şimdi gerçek ortaya çıktı ve rezil oldunuz!

C
Caglar
7 yıl önce

Beter olun biran once hakettiginiz yerde olursunuz insAllah,bizimle ugrasacaginiza mac kazanin mac son maca birakirsaniz bu sefer ters den plaka yapariz acimayiz ;)

Y
Yok daha neler
7 yıl önce

Rize o sezon 28 maçta 23 puan son 6 hafta ortalama 15 puan Ankara takımları ile cevirdikleri alavera dalaverayı konuşmazlar birde biru pakmışlar ersunda az hırlı değil usta da ama Rize ne bizim dostumuz nede dostluğuna ihtiyacımız var onlar Trabzon düşsün ister biz Rize nin düşmesine ne seviniriz nede üzülürüz çünkü Rize bizim rakibimiz o kadar bunun ne ezeli var nede ebedi ligde kalırsa maç olur kalmazsa olmaz

C
Cakma Fatih
7 yıl önce

Cakma Fatih terim.

A
Albatros
7 yıl önce

Sanırım riyzespor yöneticileri kendini edebiyat sınavında sandılar bu kadar atasözüne beyite kıssadan hisselere gerek yok idi enteresan bir açıklama olmuş mantıksız

İtiraf
7 yıl önce

hikmet ve o zamanın rizespor yönetimi kendi başarısızlıklarını gizlemek için fitne çıkardıklarını itiraf etti

O
Orhan
7 yıl önce

Hayır anlamadığım şey Rize feneri bu kadar tutacağına kendi takımını tutsa nedir bu fener sempatikliği Bence kimse size düşman değil siz başka takımına sempati duymayın kendi takımınzi tutun

H
HamSi911
7 yıl önce

Siz Rizeliler acil bir hocaya uğrayın biraz üfledin sizi

S
Salih dede
7 yıl önce

Sakla samani gelir zamani ,damlaya damlaya gol olur ote yandan asiksan vur saza soforsen bas gaza ,sollama beni sollarim seni nabeerrrrrrrrr

N
NET61 OSMAN
7 yıl önce

Ne ismet mis be yok pardon hikmet mis Her iki tarafi karistirmaya calisiyor sana ihtiyac yok sen bir kere sirani bekle hikmet biz bizeyik anladinmi beyinsiz hikmet biz bizeyiz NET61 OSMAN TRABZON

Y
Yeşil Mavi
7 yıl önce

Ulan hikmet bi adamlık ettin gerekenleri söyledin şikeci ts ye şimdi dönme dolap gibi dönüyorsun dön mk menfaat uğruna her neyse Rize spor sen çok yaşa... ????????

Y
Yucel
7 yıl önce

Bu iyiymiş

C
Caner Tosun
7 yıl önce

Rize fener el ele kümeye..

T
taraftar
7 yıl önce

bu adam o zamanki açıklamalarıyla iki şehiri birbirine ateşledi.ersun yanal olsun hikmet olsun sahadaki futbolcular olsun bunlar gelip gecicidir . bunların yaptıkları yüzünden iki şehir birbirine düşemez. rize li taraftarlar o zamnki yönetimden hesap sormalı. bu adamı 2.5 sene neden takımın basında tuttunuz. bu adama neden paraları yedirdiniz.

H
H.Albayrak
7 yıl önce

Bir Rize atasözü de derki '' Söz gümüş, Sükut altınsa; hak edene sövmek pırlantadır.''

A
Aristo
7 yıl önce

Küme düştüğünüzde hikmet kahramanın trabzonsporu şike yaptı imalarıyla suçladığı açıklamalarına o zaman hep destek oldunuz ve arkasında durdunuz aynı söylemleri dillendirdiniz o zaman hikmet iyiydi şimdimi kötü oldu eee hayat bu dün farklı buğün farklı dön baba dönelim aynı yere ğelelim aklına yine devlet bahçeli ğeldi

V
Volkan Yüce
7 yıl önce

Ne zaman ki rizespor 7 kere şampiyon olur hedefine Trabzonsporun başarısızlığını değilde kendi başarısını koyar o zaman oturur tartışırız kim daha büyük diye

T
tober 61
7 yıl önce

İNŞALLAH RİZE BU PATAKLIKTAN KURTULUR VE TEKRAR GELDİĞİ LİGE GERİ DÖNER BURALAR ONLARA GÖRE DEĞİL

S
Sedat_Sezai
7 yıl önce

Ateş olmayan yerden;duman çıkmaz! Karaman Ersun Yanal'a gönderme yaptı. Bazı şeylerin delili ispatı zordur ama gerçeği bilirsin. Durum bundan ibaret. Trabzon ve Rize kardeş dost iki şehirdir. Rakipler futbolu parsellemis 3 buyutulmustur.

Bu Haber İlginizi Çekebilir

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!
Spor

UEFA'dan Fenerbahçe'ye dev ceza!