Rizespor'dan 12. adama çağrı

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Giresunspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'da, kulüp başkan vekili Halim Mete, şampiyonluğu yakalayabilmek için 12. adamın itici gücüne ihtiyaçları olduğunu söyledi. Mete, dört yıldır TFF 1. Lig'de mücadele ettiklerini be

Rizespor'dan 12. adama çağrı

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Giresunspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'da, kulüp başkan vekili Halim Mete, şampiyonluğu yakalayabilmek için 12. adamın itici gücüne ihtiyaçları olduğunu söyledi.

 

Mete, dört yıldır TFF 1. Lig'de mücadele ettiklerini belirterek, ''Dört yıllık mücadelemizde en iyi yerde bulunuyoruz. Yönetim, futbolcu, teknik ekip ve taraftar bütünleşmesi sağlandı.Kalan üç haftada mücadele gücümüzü sergileyip bütünlüğümüzü koruyarak, hedefimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.

 

Kalan haftalarda en büyük gücün taraftar olduğunu ifade eden Mete, ''12. güce çok ihtiyacımız var. Son haftalarda desteklerini artırıyorlar. Rizeli kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak bunu şampiyonluk yolunda artırmalıyız. Şampiyonluğu yakalayabilmek için 12. adamın itici gücüne ihtiyacımız var. Giresunspor maçında bu gücü arkamızda görmek istiyoruz'' diye konuştu.

 

Başarı için çok ciddi emeklerin verildiğini vurgulayan Mete, ''Kalan üç maçta emeklerimizin boşa gitmemesi için uğraşacağız. Camia olarak inancımız tam. Teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarımız sahada ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Bizim için sadece onlara destek olmak kalıyor. Taraftarımız, şehir bizi yalnız bırakmasın. Bu takım üç hafta sonra emeğinin karşılığını alacak, desteğin karşılığını verecektir'' dedi.

 

Bu arada, yeşil-mavili kulüp, Giresunspor maçı biletlerinin satışına, stadyum gişeleri ve Rizespor benzin istasyonunda başladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor