Rizespor'da Transfer çalışmaları

Yapılan transfer çalışmaları sonrasında bugün Fildişi Sahilli oyuncu Viera ve Polanyalı kaleci Pawelek kendilerini yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.  Transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Çaykur Rizespor transfer komitesi

Rizespor'da Transfer çalışmaları
Yapılan transfer çalışmaları sonrasında bugün Fildişi Sahilli oyuncu Viera ve Polanyalı kaleci Pawelek kendilerini yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar. 
 
Transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Çaykur Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz, “Bu gün Fildişi Sahilli futbolcu Ousmane Viera ile üç yıllık sözleşme imzaladık. 1986 doğumlu, stoper mevkinde oynayan oyuncu geçtiğimiz sezon Romanya’nın Panduri Targa takımında forma giydi. Bir diğer transferimiz ise Türk futbolunun yakından tanıdığı bir kaleci.
 
Daha önce Türkiye’de forma giyen 1981 Polonya doğumlu file bekçisi Mariusz Pavalek ile anlaştık. Geçtiğimiz sezon Polonia Varşova takımında mücadele eden kaleci ile de 2 yıllık sözleşme imzaladık. Bu transferler camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor