Rizespor'da memur zihniyetine yer yok

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Diyarbakırspor mağlubiyetiyle ilgili yaptığı değerlendirmede şans verdiği oyuncuların isteksizliğinden yakınarak takımdaki memur zihniyetine son vereceğini söyledi.  Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman sonras

Rizespor'da memur zihniyetine yer yok

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Diyarbakırspor mağlubiyetiyle ilgili yaptığı değerlendirmede şans verdiği oyuncuların isteksizliğinden yakınarak takımdaki memur zihniyetine son vereceğini söyledi. 
 
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman sonrası basın mensupları ile buluşan Korukır, yaptığı açıklamada “Bazı arkadaşlarımızın memur zihniyetinden kurtulması gerek artık. Ben bunu bu takımda engelleyeceğim artık.
 
Kimse kusura bakmasın. Böyle zihniyetteki arkadaşlar yarın lig maçında da formayı aldıkları zaman aynını yaparlar. Ben futbolcuma kötü oynuyor, diye kızmıyorum. O başka bir şey. Kötü oynamak her futbolcunun hakkıdır.
 
Ama kötü koşma gibi bir hakları yok. Memur zihniyeti ile kastım; 3-5 yıl bir futbolcu burada oynar, oynadığı maç sayısı da 3 senede 102 maçtan 20 maçta oynuyorsa 457’ye tabi memurdur” dedi.
Boluspor karşısında şanslı olduklarını düşündüğünü belirten Korukır, “Deplasmanda oynayacağımız rakip Boluspor.
 
Görüntüye baktığımızda ligde ki rakibimiz konumunda. Onlarda hazırlanacak ama ben bizim takımımızın iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Bu hafta eksiklerimizde bizimle birlikte olacaklar.
 
Oynayacağımız rakibimizi de geçtiğimiz hafta seyrettim. İyi bir takım ama bizim takımın iyi bir sonuçla döneceğine inanıyorum” diye konuştu.
 
ALEX OLAYINI DEĞERLENDİRDİ
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex'in kadro dışı bırakılması olayını da bir futbol adamı olarak yorumlayan Korukır, iki değerli insan arasındaki olayın bu noktalara getirilmemesi gerektiğini ifade ederek, “Aykut Kocaman’ı çok iyi tanırım. Ona da sorarsanız benim için 'abimdir' der.
 
Çok sevdiğim bir kardeşimdir. Ben esasen Alex ile Aykut hocanın bu hali gelmesine hayret ediyorum. Ben Alex’i hiç tanımam. Ama Aykut Kocaman’ı çok iyi tanırım. Ailecek tanırım. Aykut Kocaman son derece kendisi ile barışık, çevresi ile barışık çok kaliteli bir çocuktur.
 
Alex ise Türkiye’de ki en iyi oyunculardan bir tanesidir. İki çok değerli insanın bu noktaya nasıl geldiğine hayret ediyorum. Benim şahsi görüşüme göre bu iki değerli insanın bu noktaya gelmesinin nedeni Aykut’tan sonra Fenerbahçe’de çalışan insanlardır. Aykut’un altında çalışanların bu olayı çok iyi düşünmesi lazım. Aykut hiçbir zaman egoları olan bir futbolcu değildi. Çok düzgün çok karakterli on numara bir çocuktur.
 
Ben bunların arasının çok küçük bir sebepten dolayı açıldığına inanıyorum. Bu noktaya getirilmemesi lazımdı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor