Rizespor'da Kalpar resmen bitti

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da 5-3'lük Elazığspor yenilgisi sonrası teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın istifası yönetim kurulu tarafından kabul edildi.Kulüp yönetim kurulu üyesi Muharrem Kasap ve kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın ile

Rizespor'da Kalpar resmen bitti

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da 5-3'lük Elazığspor yenilgisi sonrası teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın istifası yönetim kurulu tarafından kabul edildi.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Muharrem Kasap ve kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın ile birlikte Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Kalpar, bugün itibariyle Çaykur Rizespor'daki görevini tamamladığını belirtti.

Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirdiklerini ifade eden Kalpar, ''İkinci devrede 'çok daha iyi olabiliriz' inancı ile çalışmaya başladık. Fakat bu inancımız gerçekleşmedi. Şahsım, hepimiz çok fazla üzüldük. Böyle bir kulüpte çalışmak mutluluk vericiydi. Bana bu mutluluğu yaşatan başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Üzüldüğüm konu böyle bir yönetime başarısızlık yaşatmak oldu. Onlara layık olmaya çalışsam da bunu başaramadığımı düşünüyorum'' dedi.

Başarısızlığın sorumluluğunu tek başına üstlendiğini kaydeden Kalpar, ''Çaykur Rizespor'a, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Başarısız olmaktan dolayı Çaykur Rizespor camiasından özür diliyorum ve burada görevimi noktalamak istiyorum. Birileri gidecek, göreve mutlaka yeni birileri gelecek. Önemli olan Çaykur Rizespor'un başarısıdır. Biz başarılı olamadık. Kulübün önünü açmak için bir adım attık. Herkese teşekkür ederim. Biz buraya kadar yapabildik. Bundan sonra gelecek arkadaşlar çok iyi insanlarla çalışacak. Onlara başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Kasap ise Kalpar'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ''Hocamızla çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Ancak futbolda böyle şeyler var. Ayrılıklar olabilir, ama dostluklarımız kalıcı olacak. Yeni teknik direktör arayışlarına başladık. En kısa sürede bir isim üzerinde uzlaşacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor