Rizespor'da, Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de, 6 Ekim Pazar sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan David Depet

Rizespor'da, Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de, 6 Ekim Pazar sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan David Depetris katılmazken, Eren Albayrak ve Hakan Hacıbektaşoğlu takımdan ayrı, doktor kontrolünde çalıştı.

Yeşil-mavili futbolcular koşunun ardından pas çalışması yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada taktik ağırlıklı maç yaptı. Maçta sakatlanan Leonard Kweuke çalışmayı yarıda bıraktı. Yoğun yağış altında süren çalışmada Çalımbay, zaman zaman oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan yeşil-mavili ekibin başarılı oyuncusu Sercan Kaya, "Her maç olduğu gibi Antalyaspor maçına da üç puan için çıkacağız" dedi.

Sercan, haftalar ilerledikçe maçların daha da zor geçeceğini belirterek, "Rakibimiz Beşiktaş maçının moraliyle gelecek ancak biz de çalışmalarımıza en iyi şekilde devam ediyoruz. Her maç olduğu gibi Antalyaspor maçına da üç puan için çıkacağız. Bu maçta tarftarımıza da büyük görev düşüyor. İnşallah stadımızı tamamen doldurarak her maç olduğu gibi desteklerine devam ederler" diye konuştu.

Takım olarak çok iyi bir arkadaşlık ortamı yakaladıklarını ifade eden Sercan, "Futbol bir ekip oyunu. Takımdaki arkadaşlık ortamı performansımıza da yansıyor. İyi bir gol ortalaması tutturdum. Sezon sonuna kadar 10 gol barajının üzerine çıkmak istiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor