Rizespor şansızlığını kırdı

Lig'de sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yenerek liderle arasındaki puan farkını 5'e indiren Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Karşıyaka galibiyetinin şampiyonluk yarışı içerisine girmelerini sağladığını söyledi. Ferah, yaptığı açıklamada, ligde heye

Rizespor şansızlığını kırdı

Lig'de sahasında Karşıyaka'yı 2-1 yenerek liderle arasındaki puan farkını 5'e indiren Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Karşıyaka galibiyetinin şampiyonluk yarışı içerisine girmelerini sağladığını söyledi.

 

Ferah, yaptığı açıklamada, ligde heyecanın her geçen hafta yükseldiğini belirterek, ''Puanlar çek değerli hale geldi ve kaybedilecek bir maç her takımı hedeflerinin çok gerisinde bırakabilir. Biz de bunun bilinci ile mücadele ediyoruz. Güzel futbol önemli, ancak kazanamadıktan sonra güzel futbolun bir anlamı kalmıyor'' dedi.

 


İç saha maçlarında çok puan kaybettiklerini ifade eden Ferah, ''İç saha maçlarında yaşadığımız puan kayıpları bizi ilk ikinin dışında bıraktı. Ancak son iki haftada iç sahadaki şanssızlığımızı kırarak Kartalspor ve Karşıyaka maçlarında galip geldik. Karşıyaka galibiyeti şampiyonluk yarışı içerisine girmemizi sağladı. Rakiplerimizin kaybettiği haftada hedefimize ulaşma inancımızı artırdı'' diye konuştu.

 

Ligde geride kalan 5 haftada kalan 15 puanın tamamına talip olduklarını kaydeden Ferah, şunları söyledi:''Süper Lig hedefinden bahsetmek için bunu başarmak zorundayız. Her maç çok zor, her maç çok çekişmeli olacak. Rakiplerimizin aralarında oynayacakları haftalarda biz kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz.

 

Kazanamadıktan sonra rakiplerin ne yaptığının bir anlamı kalmaz. Ligdeki görünüme göre hepimizin inancı tam. Kalan 5 maçın 3'ünü içeride oynayacağız. Artık taraftarımızı iç saha, dış saha ayırımı yapmadan, geçmiş haftaları unutarak yanımızda görmek istiyoruz. Bu takım taraftarının gücü ile bu işi başaracaktır.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler