Rizespor Sakarya'ya bileniyor

Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un sportif asbaşkanı Bekir Mete, Sakaryaspor karşısında tek hedeflerinin galip gelerek, yakaladıkları avantajı kaybetmemek olduğunu söyledi. Mete, AA muhabirine yaptığ

Rizespor Sakarya'ya bileniyor

Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un sportif asbaşkanı Bekir Mete, Sakaryaspor karşısında tek hedeflerinin galip gelerek, yakaladıkları avantajı kaybetmemek olduğunu söyledi.

 Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ve 12'nci haftayı lider olarak tamamlamayı başardıklarını belirtti.

 Takımın iyi oyunculardan kurulu olduğunu, mücadele eden bir ekip olduklarını ifade eden Bekir Mete, ''Sezon başından beri takımda uyum ve bütünlük çok iyi. Bu sayede sahada da istediğimiz sonuçları alabiliyoruz. Hedefimiz sezon sonunda şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e çıkmak. Takımımızın şu ana kadarki oyun anlayışı da bizlere bunun için umut veriyor'' dedi.

 Mete, Sakaryaspor karşılaşmasına ilişkin olarak, ''Bizim için kendi sahamız veya deplasmanda oynamamız fark etmiyor. Çünkü, hedefi olan bir ekibiz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Sakaryaspor karşısında da tek hedefimiz galip gelerek, yakaladığımız avantajı kaybetmemek. Son 3 maçımızdan galibiyetle ayrıldık. Bu maçtan da galip ayrılarak, serimizi sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

 Öte yandan, babasının vefat etmesi nedeniyle ülkesine giden Ousman Jallow, Sakaryaspor karşısında takımdaki yerine alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler