Rizespor play-off'u garantiledi!

PTT 1. Lig 31. hafta mücadelesinde zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Şanlıurfaspor deplasmanına konuk oldu.GAP Arena'da oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yükselmek

Rizespor  play-off'u garantiledi!

PTT 1. Lig 31. hafta mücadelesinde zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Şanlıurfaspor deplasmanına konuk oldu.

GAP Arena'da oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yükselmek için play-off oynamayı garantiledi.

Mücadelede Şanlurfaspor'un gollerini 28. dakikada Kıvanç, 45. dakikada ise Murat Kayalı kaydetti. Çaykur Rizespor'un bu gollere cevabı ise 8. dakikada penaltıdan Cernat ve 90. dakikada Çağrı'dan geldi.

Bu sonucun ardından deneyimli teknik adam Mustafa Denizli yönetimindeki Çaykur Rizespor 56 puana yükselirken Şanlıurfaspor ise puanını 39'a yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor