Rizespor G.saray'ı ikna etti!

Yeşil-Mavililer, kiralık olarak kadrosuna katmayı başaramadığı Yekta için yeni bir formül üretti, Sarı-Kırmızılı yönetimi ikna etti.Çaykur Rizespor’da Yekta bilmecesi bitmek bilmiyor. Karadeniz ekibi, Sarı-Kırmızılı takımda, teknik direktör Fatih Terim’in

Rizespor G.saray'ı ikna etti!

Yeşil-Mavililer, kiralık olarak kadrosuna katmayı başaramadığı Yekta için yeni bir formül üretti, Sarı-Kırmızılı yönetimi ikna etti.

Çaykur Rizespor’da Yekta bilmecesi bitmek bilmiyor. Karadeniz ekibi, Sarı-Kırmızılı takımda, teknik direktör Fatih Terim’in yeni sezon planlaması içinde kendisine yer bulamayan başarılı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş’u kadrosuna katmak için her yolu deniyor. İki takım arasında kiralık formülü üzerinden yapılan görüşmelerin tıkanması üzerine Yeşil-Mavili yönetim, Galatasaray’a yeni bir seçenek sundu.

Buna göre Çaykur Rizeli idareciler, geçtiğimiz sezon Denizlispor’dan yaklaşık 1.7 milyon Euroluk bonservis bedeliyle kadroya katılan, ancak Ali Adnan transferinin ardından gölgede kalan 21 yaşındaki sol bek Oğuzhan Berber’i, Yekta transferinde takas olarak kullanacak. Böylece Yekta, bonservisiyle birlikte Rize’nin yolunu tutacak. Bu yöntem sol bek arayışı içinde olan Galatasaray’ı da etkiledi. Gelişmelerin bugün sonuçlanması bekleniyor.

Taraftar çok istiyor
Yekta Kurtuluş transferinin gerçekleşmesini Çaykur Rizesporlu taraftarlar da adeta dört gözle bekliyor. Orta sahalarında yıldız bir isim görmek isteyen Rizeli futbolseverler, 27 yaşındaki futbolcuyu sosyal medya üzerinden mesaj yağmuruna tuttu.

Bu arada Yeşil-Mavililer’in yıldızlaşan ismi Sercan Kaya’ya Azeri yetkililerin ısrarı sürüyor. Azerbeycan Milli Takımı’nı tercih etmesi için baskı yapılan Sercan’ın kararını önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor