Rizespor farklı olacak

Çaykur Rizespor'un uzun uğraşlar sonucunda Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Hursut Meriç, çarpıcı sözler sarf etti. Yeşil-Mavili takıma transfer olduğundan çok mutlu olduğunun altını çizen Hurşut, “Rizespor'un beni transfer isteğine çok sıcak baktım. B

Rizespor farklı olacak

Çaykur Rizespor'un uzun uğraşlar sonucunda Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Hursut Meriç, çarpıcı sözler sarf etti. Yeşil-Mavili takıma transfer olduğundan çok mutlu olduğunun altını çizen Hurşut, “Rizespor'un beni transfer isteğine çok sıcak baktım. Başkan Metin Kalkavan ve Koray Deniz bana karşı çok sıcak davrandılar. Bende hem menajerime hem de Gençlerbirliği’ne Çaykur Rizespor'a gitmek istediğimi söyledim. Bu isteğimde gerçekleşti ve Rizespor'dayım. Burada olduğumdan dolayı çok mutluyum” dedi.

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Rizespor'da çok iyi bir ortam olduğunun altını çizen Hurşut, “Takıma geleli kısa bir zaman oldu ve herkes bana çok iyi davranıyor. Aile gibi bir ortam var” ifadesini kullandı.  Uzun yılar Gençlerbirliği'nde oynadıktan sonra Çaykur Rizespor'a transfer olduğunu, bununla da futbol kariyerinde yeni bir dönem başladığını ifade eden tecrübeli oyuncu, “4.5 yıl oynadığım Gençlerbirliği’nde iyi ve kötü zamanlarım oldu. Ancak bunların hepsi arkada kaldı. Şuanda Rizespor'dayım ve burada çok iyi başarılara imza atmak istiyorum” diye konuştu.

DESTEK OLMALILAR

Yeşil-Mavili takımın bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu kaydeden Hurşut Meriç, “Ben hem kendim hem de Rizespor açısından her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. İyi ve kaliteli bir kadromuz var. Rizespor Süper Lig'in yeni takımlarından biri. Ama ben başarılı olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz ilk 10 takım arasında yer almak. Bunu da başaracağız. Çünkü biz iyi bir takımız. Rizespor'un çok ateşli bir taraftarı var. Ben ve arkadaşlarım onlar için elimizden geleni yapacağız. Onlarda bize sonuna kadar destek olmalılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler