Rizespor Erzurum'da kampta

  Rizespor ile sözleşmeleri devam eden Bikoko ve İlyas Çakmak Erzurum kampına henüz katılmadı. Rizespor futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı” İlyas ile 2015 yılına kadar sözleşmemiz var, sözleşme de belli bir artırım maddesi var bizde o maddeye göre artı

Rizespor Erzurum'da kampta

 

 

Rizespor ile sözleşmeleri devam eden Bikoko ve İlyas Çakmak Erzurum kampına henüz katılmadı. Rizespor futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı” İlyas ile 2015 yılına kadar sözleşmemiz var, sözleşme de belli bir artırım maddesi var bizde o maddeye göre artırıma gittik ve kendisine 150 Milyar daha teklif ettik, buna rağmen bu teklifimizi kabul etmeyerek henüz idmana katılmadı” dedi.

KENDİLERİ BİLİR

Bikoko nun da 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu söyleyen Ç.Rizespor futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı “ İlyas ile Bikoko idmanlara henüz katılmadı. Bikoko ya da defalarca oluşmamıza rağmen henüz o da idmanlara katılmadı. Her iki oyuncu için Üniversite sahasına noter çağırdık ve noter huzurunda idmanda olmadıklarını tespit ettik. Bu iki oyuncunun Rizespor ile sözleşmeleri devam ediyor” dedi.

 

erzurum-kampi-1.jpg

 

 

HERKS HAK ETTİĞİNİ ALIR

Ç.Rizespor futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı “ Son 4 yıldır Rizespor dan hiçbir oyuncunun alacağı kalmadığını söyleyerek” Önceki yıldan şu an takımda yer alan oyuncularımızın hiçbirinin alacağı yok, ne konuştuysak, ne zaman söz verdiysek yerine getirdik. İlyas ile 2015 yılı sonuna kadar sözleşmemiz var, önceki yıl ilk devre arasında Adanademirspor a kiralık verdik. Bizim oyuncumuz ve üstelik kendisine 150 milyar daha üstelik verdik” dedi.

GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

Bikoko ve İlyas Çakmak için idmanda noter huzurunda tutanak tutturduklarını söyleyen Baltacı “ Bundan sonra yönetim kurulunun kararı ve ardından cezai işlem gelecek, bu oyuncular artık kendileri bilir. Biz gerekli çağrılarımızı yaptık. Hiç kimse Rizespor un üstünde olamaz, idmana katılmayarak bildiklerini okuyan bu sporcularımız bundan sonra olacaklara da hazır olmalılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor