Rizespor coştu bir kere! Tam 7 gol...

Spor Toto Süper Ligi'nde 4. haftaya girilirken Gaziantepspor ile Çaykur Rizespor Kamil Ocak Stadyum'unda karşılaştı. Zorlu mücadele 5-2 Çaykur Rizespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.Evsahibi ekibin golleri 24. dakikada Turgut Doğan Şahin ve 61. dakikada pena

Rizespor coştu bir kere! Tam 7 gol...

Spor Toto Süper Ligi'nde 4. haftaya girilirken Gaziantepspor ile Çaykur Rizespor Kamil Ocak Stadyum'unda karşılaştı. Zorlu mücadele 5-2 Çaykur Rizespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Evsahibi ekibin golleri 24. dakikada Turgut Doğan Şahin ve 61. dakikada penaltıdan Cenk Tosun attı. Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren goller; 12. dakikada Ali Adnan, 80. ve 19. dakikada Sercan Kaya, 81. dakikada Cenk Güvenç'ten ve 90. dakikada Gaziantepspor'un oyuncusu Gilles Binya kendi kalesine attı.

Gaziantepspor'un 25 yaşındaki forvet oyuncusu Turgut Doğan Şahin 38. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

PENALTILAR MAÇA DAMGA VURDU!
Hakem Fırat Aydunus'un yönettiği mücadelede, 19. dakikada Çaykur Rizespor'a verilen penaltı ve 61. dakikada Gaziantepspor'a verilen penaltı kararları tartışmalara neden oldu.

Bu sonucun ardından Gaziantepspor gelecek hafta Akhisar Belediyespor deplasmanına çıkacak. Çaykur Rizespor ise kendi sahasında Bursaspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor