Rizespor bombayı patlattı!

Edinilen bilgiye göre, Irak"ın Bağdat Kulübü ile Çaykur Rizespor arasında Ali Adnan"ın bonservisi konusunda anlaşmaya varıldığı, 19 yaşındaki genç oyuncu ile beş yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.Çaykur Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz’

Rizespor bombayı patlattı!

Edinilen bilgiye göre, Irak"ın Bağdat Kulübü ile Çaykur Rizespor arasında Ali Adnan"ın bonservisi konusunda anlaşmaya varıldığı, 19 yaşındaki genç oyuncu ile beş yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Çaykur Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz’de Ali Adnan ile anlaştıklarını Twitter"dan "Çaykur Rizespor Iraklı milli futbolcu Ali Adnan ile anlaştı. Rize"mize hayırlı olsun" diyerek duyurdu.

RİZESPOR, BEŞİKTAŞ İLE HAZIRLIK MAÇINDA KARŞILAŞACAK

Öte yandan Çaykur Rizespor, Beşiktaş takımı ile 10 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de İstanbul Olimpiyat Stadında bir hazırlık maçı yapacak. Ayrıca yeşil-mavililer, yeni sezonda giyeceği formalarının tanıtımını, Perşembe günü İstanbul Ataköy’de bulunan Sheraton Otel’de yapılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor