Rizespor Antalya'ya bileniyor!

Yoğun bir haftayı geride bırakan Çaykur Rizespor ara vermeden, hafta sonu evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Galatasaray karşısında bir puan almayı başaran Çaykur Rizespor geçtiğimiz gü

Rizespor Antalya'ya bileniyor!

Yoğun bir haftayı geride bırakan Çaykur Rizespor ara vermeden, hafta sonu evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.


Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Galatasaray karşısında bir puan almayı başaran Çaykur Rizespor geçtiğimiz gün oynadığı, Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında İstanbulspor’u da mağlup etmeyi başarırken, ara vermeden idmanlara başladı. Öğle saatlerinde Rize’ye dönen futbolcular saat 16.00’da Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde haftanın ilk idmanına çıkarak, hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Medicalpark Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladılar.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu Cenk Ahmet Alkılıç, takımda işlerin yolunda gittiğini belirterek, “Galatasaray maçında ilk yarı biraz sıkıntılı yaşadık. Ancak ikinci yarıda oynamamız gerektiği gibi oynadık. Daha çok kanatlara indik, daha çok pozisyonlar oluşturduk. Galatasaray maçını alabilirdik. Fırsatlar oldu. Yinede Galatasaray deplasmanı için bir puan iyidir. Antalya maçından sonra bir ara olacak. O arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Antalya iyi takım gerçekten. Süper lig tecrübesi olan bir çok oyuncusu var. Zor ama güzel bir maç olacak” dedi.
İdmanda kupa maçında forma giyen futbolcular takım arkadaşlarından ayrı olarak sadece düz koşu yaptı. Sakatlıkları bulunan Depetris, Hakan ve kaleci Serkan doktor kontrolünde yürüyüş yaptı. Sakatlıkları bulunan Eren ve Oğuzhan idmana katılmadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler