Rizespor Alt Sıralardan Kurtulmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, galip gelerek alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini söyledi.Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi baş

Rizespor Alt Sıralardan Kurtulmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, galip gelerek alt sıralardan uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını belirterek, "Ligde ikinci yarıda oynadığımız son beş maçta üç beraberlik, iki galibiyet aldık. Deplasmanda oynadığımız iki maçı kazanırken iç saha maçlarında üç beraberlik elde ettik. Kaybetmememize rağmen iç saha maçlarında aldığımız beraberlikler alt sıralardan uzaklaşmamızı engelledi. Bunda özellikle iç saha maçlarında Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarla oynamamızın da payı var. Bu nedenle hedefimizin bir basamak gerisindeyiz" dedi.

Kardemir Karabükspor'un çok zor bir rakip olduğunu ifade eden Ferah, "Rakibimiz çok iyi bir ekip ve Avrupa kupalarına katılma hedefi bulunuyor. Kadro yapısı ve gücü itibarıyla bu ligin önemli ekibi. Rakibimiz de kazanıp hedefini sürdürmek istiyor ama bizim kazanmaya çok daha fazla ihtiyacımız var. Kardemir Karabükspor maçını kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Çok çekişmeli bir maç olacak. Taraftarımızdan sabırla takımlarını desteklemelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Ferah, Kardemir Karabükspor karşısında sakatlıkları devam eden Liban Abdi ve Ahmet görkem Görk'ün oynama ihtimali olmadığını, sakatlıktan yeni çıkan Lualua, Engin Baytar, Eren Albayrak ile hafif sakatlığı bulunan Kweuke'nin oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar verileceğini sözlerine ekledi.

Karadeniz temsilcisinin Kardemir Karabükspor karşısına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Oboabona, Viera, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Kağan Söylemezgiller, Sercan Kaya, Tevfik Köse, Deniz Kadah muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor