Asayiş olayları arttı! Korkunç tablo...

Türkiye’de geçtiğimiz Mart ayı içerisinde meydana gelen asayiş olaylarında 153 kişi cinayete kurban gitti.Şubat ayında 100 olan bu rakamın, Mart ayında 153’e ulaşması, yüzde 50’lik bir artış olarak kayıtlara geçti.Türkiye genelinde meydana gelen asayiş ol

Asayiş olayları arttı! Korkunç tablo...

Türkiye’de geçtiğimiz Mart ayı içerisinde meydana gelen asayiş olaylarında 153 kişi cinayete kurban gitti.

Şubat ayında 100 olan bu rakamın, Mart ayında 153’e ulaşması, yüzde 50’lik bir artış olarak kayıtlara geçti.

Türkiye genelinde meydana gelen asayiş olaylarında Şubat ayında 100 kişi hayatını kaybetti. Mart ayında bu sayı yüzde 50 artarak 153 kişiye ulaştı. Kayıt dışı yaşanan olaylarla birlikte bu rakamın daha da artabileceği belirtildi. Mart ayındaki artışta önemli yer tutan olaylardan ilki Kayseri’de yaşandı. 03.03.2014 tarihinde cinnet geçiren bir baba, 5 kişilik ailesini öldürdükten sonra intihar etti. 11.03.2014 tarihinde Tokat’ta 5 kişi aynı otomobilde pusuya düşürülerek öldürüldü. Son dehşet verici olay ise Kars’ta meydana geldi. Cinnet getiren bir TÜİK çalışanı 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.

Hayatının kaybedenlerin yüzde 90’nının ateşli silah ve kesici, delici aletlerle öldürüldüğü belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem