Rize'de tek hedef 3 puan!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, bir an önce üç puan almaları gerektiğini söyledi.  Üç puana daha ihtiyaçları olduğunu belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “Bir an evvel üç puan daha almak istiyoruz. Bu hafta olur bir

Rize'de tek hedef 3 puan!
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, bir an önce üç puan almaları gerektiğini söyledi. 
 
Üç puana daha ihtiyaçları olduğunu belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “Bir an evvel üç puan daha almak istiyoruz. Bu hafta olur bir dahaki hafta olur. Üç puan için Sivas maçına çıkacağız. Biz bıçak sırtından çıkıp buralara geldik. Durumumuz çok çok kötüydü. Hem dikkatli olmamız lazımdı, hem de kazanmak gerekliydi. Fener maçında bu tür bir maç oldu. Zor deplasmandan bir puan almak önemliydi. Şimdi Sivas maçına odaklandık. Takımda sakatlıklarımız var. Ligin en iyi takımlarından biri ile oynayacağız. Ona göre önlemler alacağız. Elimizden geleni yapıp bu maçtan üç puan almak istiyoruz. Engin Baytar yeniden sakatlandı. Sezonu sanırım bu şekilde tamamlar. Diğer sakatlıktan çıkan oyuncularımız henüz takıma faydalı olacak gibi değiller. Ligi garantiledikten sonra şans bulamayan oyunculara forma şansı vermeye çalışacağız” dedi.
 
Sezon sonu Çaykur Rizespor ile yeniden sözleşme imzalamayı düşünüp düşünülmediği sorusu üzerine Tütüneker, “Sezon bitiminde oturup konuşacağız. Başkanımız bizimle devam etmek istediklerini ifade etmiş: bu bizim için mutluluk verici. Ama sezon henüz bitmedi. Henüz yerimiz garanti değil. Sezon bitiminde bunları oturup değerlendireceğiz. Şu an biz burada kalacakmışız gibi çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor