Rize'de rafting heyecanı

 Rize'nin Ardeşen ilçesi Fırtına deresinde bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Fırtına Rafting Şenliği etkinliği kapsamında Fırtına Deresi'nde Of-Road yarışları yapılırken, yarışmalar başlamadan bitti. Özel araçlar alışılmışın dışında bu kez Fırtına

Rize'de rafting heyecanı

 

Rize'nin Ardeşen ilçesi Fırtına deresinde bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Fırtına Rafting Şenliği etkinliği kapsamında Fırtına Deresi'nde Of-Road yarışları yapılırken, yarışmalar başlamadan bitti. 

Özel araçlar alışılmışın dışında bu kez Fırtına deresinde yarışırken özel araçlar derede kaya engele takıldı. Startın verilmesinin ardından Fırtına deresine giren özel araçlar deredeki kayaları aşamayınca mahsur kaldı. Araçların imdadına bu kez daha büyük ve güçlü araçlar yetişirken bu araçların da derede mahsur kaldığı gözlendi. Yapılan çalışmanın ardından mahsur kalan araçlar kurtarılırken, Of Road yarışı başlamadan bitmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor