Rize'de psikolojik baskı artıyor

TFF 1. Lig'de Sakaryaspor'u 1-0 yenerek puanını 52'ye çıkaran Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Cengiz Mataracı, Süper Lig hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Mataracı, son haftalarda stresin artmasıyla birlikte

Rize'de psikolojik baskı artıyor

TFF 1. Lig'de Sakaryaspor'u 1-0 yenerek puanını 52'ye çıkaran Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Cengiz Mataracı, Süper Lig hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

 

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Mataracı, son haftalarda stresin artmasıyla birlikte, maçların zorluk derecesinin de yükseldiğini belirterek, ''Ligin sonu yaklaştıkça psikolojik baskı ister istemez artıyor. Bu da oyuna yansıyor. Kolay sanılan maçlarda beklenenden çok daha fazla zorlanıyorsunuz'' dedi.

 

Sakaryaspor maçında bunu çok net bir şekilde yaşadıklarını kaydeden Mataracı, ''Dışardan bakılınca açık farkla kazanacağımız maçı, ancak rakibimizin kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandık ama bundan sonra önemli olan kazanmak. Sakaryaspor maçında zor da olsa üç puan aldığımız için mutluyuz'' diye konuştu.

 

 

Ligin çok çekişmeli geçtiğini ifade eden Mataracı, şöyle devam etti:''Her geçen hafta zirvede planlar değişiyor. Ligde ilk iki için dört takım kıyasıya yarışıyor.

 

Süper Lig'e yükselmek için heyecan fırtınası yaşanıyor. Bu yarışta mücadele gücü yüksek olan, stresi yenebilen takımlar bir adım önde olacak. Bu yola baş koyduk. Biz de bu yarışta son haftaya kadar yer almak için var gücümüzle çabalayacağız. Artık bir beraberliğin dahi telafisi yok.''

 

Mataracı, zirvede yer alan Elazığspor, Akhisar Belediyespor, Konyaspor, Kasımpaşa ile birlikte kendilerinin de Süper Ligi hak ettiğini ve yaşanan rekabetin ligin değerini artırdığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor