Rize'de Kweuke iddialı geliyor!

Ligde 5. haftada Bursaspor ile oynanacak maçta takımdaki yerini alabilecek olan golcü oyuncu Leonard Kweuke, “Rizespor'da başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.GERİ SAYIMA GEÇTİÇaykur Rizespor’un sezon başında Sparta Prag'tan renk

Rize'de Kweuke iddialı geliyor!

Ligde 5. haftada Bursaspor ile oynanacak maçta takımdaki yerini alabilecek olan golcü oyuncu Leonard Kweuke, “Rizespor'da başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

GERİ SAYIMA GEÇTİ

Çaykur Rizespor’un sezon başında Sparta Prag'tan renklerine kattığı Kamerunlu golcü oyuncu Leonard Kweuke, Yeşil-Mavili formayla taraftarların önüne çıkacağı günü iple çekiyor. Cezası nedeniyle Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında takımdaki yerini alamayan golcü oyuncunun cezası ligin 4. haftasında Gaziantepspor ile oynanacak maçla birlikte sona erecek. Ligde 5. hafta da kendi evinde Bursaspor’u konuk edecek olan Rizespor’da teknik patron Rıza Çalımbay’ın forma şansı vermesi durumunda bu maçta takımdaki yerini alabilecek olan başarılı oyuncu adeta geri sayıma geçti.

ÇOK ÇALIŞTIM

Kweuke, “Bir futbolcu için sahalardan uzak kalmak gerçekten çok zor oluyor. Bu nedenle benim için bu son dönem sıkıntılı geçti. Ancak cezamın dolmasına 1 maç kaldı. Oynamadığım süre zarfından formumu korumak için çok çalıştım. Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Biran önce takımdaki yerimi almak arzusundayım. Bursaspor maçıyla birlikte de takımdaki yerimi alabileceğim. Forma giyeceğim günü iple çekiyorum. Rizespor'da başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bana inananların güvenini boşa çıkarmayacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor