Rize'de Bulak dönemi başladı

Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktörlüğe getirilen Giray Bulak, göreve başladı.Rize'ye gelen Bulak, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleri Muharrem Kasap, Mustafa Baltacı, Cengiz Mataracı, Erdal Hoşver ve Futbol

Rize'de Bulak dönemi başladı

Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktörlüğe getirilen Giray Bulak, göreve başladı.

Rize'ye gelen Bulak, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleri Muharrem Kasap, Mustafa Baltacı, Cengiz Mataracı, Erdal Hoşver ve Futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Rize'de bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Bulak, huzurlu, rahat ve istekli çalışabileceği bir yerde olduğunu söyledi. Bulak, "Uzun yıllar alt liglerde çalışmadım ama her kademeyi takip eden bir hocayım. Hem lige hem de yöreye yabancı değilim. Kazanma adına kendinizi ortaya koyduğunuzda bir çok şeyi başarabileceğimizi biliyorum. Severek, koşarak ve inanarak geldim. Rize demek başarı ve iddia demektir. Rize demek siyasette, sanatta ve sporda hedef demektir" dedi.

KAZANDIK DİYE ŞIMARMAYACAĞIZ

Rize'de iddialı insanlarla çalışacağı ifade eden Bulak, " Şu anda ligde 6'ıncı sıradayız ama çok fazla enerji sarf edip iş üreterek üst sıralara doğru çıkacağız. Bunun için futbolcularımız daha fazla acı çekerek mücadele edecek. Rize'ye ve hedefine yakışan neticeler almak için uğraş vereceğiz. Rizespor'un taktik ve oyun anlayışını değiştirerek çok iyi işler yapacağız. Kasımpaşa maçı kazanıldı. Ama bu yeterli değil. Kazandık diye şımarmayacağız. Çünkü iç sahada sıkıntı var. Olumlu ve olumsuz her şeyi önümüze koyarak çok çalışacağız. Oynayacağımız her maçta takıma değil, 3 puana konsantre olacağız" diye konuştu.

BULAK'A GÜVENİYORUZ

Yönetim kurulu üyesi Muharrem Kasap da, Çaykur Rizespor'un yapısına ve sistemine uyan Giray Bulak'ı takımın başına getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Rizespor'u süper lige çıkartacak en doğru tercihin Giray Bulak olduğuna karar verdik. Bulak'a güveniyoruz. Yönetim olarak her şeyde sonuna kadar yanındayız. Süper lige çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Bulak'ın yardımcılığını ise Orhan Çıkrıkçı, Mehmet Ali Karaca, Sinan Durmuş ve Besim Koçak'ın yapacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler