Rize'de Amatör maçta olaylar çıktı

 Rize'de Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) oynanan Çayelispor- Kalkanderespor maçı öncesi çıkan olaylarda bir kişi yaralandı. BAL Ligi lideri Çayelispor bugün sahasında Kalkanderespor'u konuk etti.Çayeli İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesi birbirlerine

Rize'de Amatör maçta olaylar çıktı

 Rize'de Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) oynanan Çayelispor- Kalkanderespor maçı öncesi çıkan olaylarda bir kişi yaralandı. BAL Ligi lideri Çayelispor bugün sahasında Kalkanderespor'u konuk etti.

Çayeli İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesi birbirlerine taş atan taraftarlar tel örgüleri aşmaK istedi. Çayelispor taraftarlarına müdahale eden polis, grubu tel örgülerden uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada polisle taraftarlar arasında arbede yaşandı.

 Çayelispor Kulübü Başkanı Mustafa Baltacı, stadyumun ses sisteminden anons yaparak taraftarları "Allah aşkına rica ediyorum lütfen sakin olun" diye uyardı. Bir süre duran olaylar yeniden başlayınca Kalkanderespor taraftarları tribünden indirilerek yandaki boş alana alındı. Bu sırada atılan taşın isabet ettiği Kalkanderesporlu bir taraftar yaralandı.

 PROTOKOL TRİBİNÜNE DE TAŞ VE ÇAKMAK ATILDI

 Kalkanderesporlu taraftarların attığı bazı taş ve çakmaklar protokol tribünündeki Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ile Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak'ın üzerine geldi. Yenice ve Çolak eğilerek kendilerini kurtarırken, olaylar nedeniyle karşılaşma 15 dakika geç başladı. Karşılaşmanın devre arasında da taraftarların tribündeki yerleri değiştirildi. Bu sırada stad hoparlöründen çalınan horon havaları taraftarlar arasındaki gerginliği yatıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler