Rize'de 26. randevu

Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği, yarın Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacakları maçla 26.kez karşı karşıya gelecek. Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği, yarın Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacakları maçla 26. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında geri

Rize'de 26. randevu
Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği, yarın Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacakları maçla 26.kez karşı karşıya gelecek.
 
Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği, yarın Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacakları maçla 26. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında geride kalan 25 maçta yeşil-mavililer galibiyetlerde 14-4 geride kaldı. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar.Çaykur Rizespor bu sezon beş yıl aradan sonra Süper Lig'de mücadele edecek.
 
2012-2013 sezonunda Kayseri Erciyes ve Torku Konyaspor ile Süper lige yükselen yeşil-mavililerin, Ankara ekibine karşı bugüne kadar oynanan maçlarda çok başarılı sonuçlar almadı. Oynanan 25 maçta Çaykur Rizespor kalesinde 36 gol görürken, 20 golle rakibine cevap verdi.Rize Yeni Şehir Stadyumunda Cumartesi saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor