Rize süper lige çıkacak

 Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Giray Bulak, son 7 haftasına girilen ligde ilk iki şanslarının devam ettiğini söyledi.  Bulak, ligin 27. haftasında evlerinde konuk ettikleri ve 2-1 galip ayrıldıkları Kartalspor maçını değ

Rize süper lige çıkacak

 

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Giray Bulak, son 7 haftasına girilen ligde ilk iki şanslarının devam ettiğini söyledi. 

 

Bulak, ligin 27. haftasında evlerinde konuk ettikleri ve 2-1 galip ayrıldıkları Kartalspor maçını değerlendirdi. Kartalspor karşısında zorlandıklarını ama haklı bir galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Bulak, "Rakibimiz maçın başında 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra baskıyı arttırdık ve Jallow ile iki güzel gol bularak öne geçtik. Uzun bir aradan sonra kendi seyircimiz önünde galip gelmenin sevincini yaşıyoruz." dedi. 

 

Ligin bitimine 7 hafta kaldığını hatırlatan Bulak, "Bu hafta Elazığspor ve Kasımpaşa'nın mağlup olmaları bizim ilk iki iddiamızı daha da güçlendirdi. Ligde lider Elazğspor'un 5 puan gerisindeyiz. Kalan 7 haftada sahada en iyi mücadelemizi vereceğiz. Artık bundan sonraki haftalar ligin, özellikle üst sıraların seyrini değiştirecek. Haftaya oynayacağımız Denizlispor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam edeceğiz." dedi. 

 

Ligde 45 puanla 5'inci sırada bulunan yeşil-mavili ekip, lig lideri Elazığspor'un 5 puan gerisinde bulunuyor. Çaykur Rizespor, ligde kalan son 7 maçının 4'ünü evinde oynayacak.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor