Rize ile Bucasapor 7.kez karşılaşıyor

 PTT 1. Lig"de mücadele eden ve Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Çaykur Rizespor, yarın Bucaspor ile 7. kez karşı karşıya gelecek.  İki takım arasında 2006 yılında başlayan rekabette oynanan 6 maçta tarafların 2’şer galibiyeti bulunurken, 2 maçtan ise sah

Rize ile Bucasapor 7.kez karşılaşıyor

 

PTT 1. Lig"de mücadele eden ve Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Çaykur Rizespor, yarın Bucaspor ile 7. kez karşı karşıya gelecek. 
 
İki takım arasında 2006 yılında başlayan rekabette oynanan 6 maçta tarafların 2’şer galibiyeti bulunurken, 2 maçtan ise sahadan beraberlikle ayrıldılar. İki ekip geçtiğimiz sezon yine aynı ligde iki kez karşı karşıya geldi. İzmir"de oynanan maçı yeşil-mavililerin 1-0 galibiyetiyle sonuçlanırken, Rize"de oynanan maç 0-0 tamamlandı. Ege temsilcisi Bucaspor 2009-2010 sezonunda rakibini 6-1 farkla mağlup etmeyi başardı. Sezonun ilk yarısında Rize’de oynanan maçı ise Yeşil Mavililer 1-0 kazanmıştı.
 
Oynanan toplam 6 maçta Çaykur Rizespor 3 gol kaydederken, İzmir takımı ise 7 golle rakip kaleleri havalandırdı.
 
İzmir Yeni Buca Stadyumu'nda Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan maçı Ali Palabıyık yönetecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor