Rize Folklor ekibi Giresun'da ter dökecek

Rize Belediye spor Folklor ekibi, Türkiye Halk oyunları federasyonun düzenlemiş olduğu gurup Yarışması için bugün Giresun'a hareket etti.Yıldızlar ve gençler kategorisinde İlimizi ve kültürümüzü tanıtmak ve temsil etmek üzere Folklor ekibi Giresun 'a gitt

Rize Folklor ekibi Giresun'da ter dökecek

Rize Belediye spor Folklor ekibi, Türkiye Halk oyunları federasyonun düzenlemiş olduğu gurup Yarışması için bugün Giresun'a hareket etti.

Yıldızlar ve gençler kategorisinde İlimizi ve kültürümüzü tanıtmak ve temsil etmek üzere Folklor ekibi Giresun 'a gitti. Rize Belediye spor kulübü Folklor ekibi Giresun'da başarılı olursa Türkiye finalinde ilimizi temsil edecekler.
 
Rize için Sosyal ve Kültürel etkinliklere tam desteği ile tanınan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "Yıldızlar ve Gençler kategorisinde Rize'de 1.'lik alan ekibimiz Giresun'dan da başarılı bir sonuç elde edip, Türkiye finalinde İlimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inancının tam olduğunu söyledi." 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor