Rize 1461 Trabzon'a hazırlanıyor

 Çaykur Rizespor 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.  PTT 1. Lig’deki son maçını sahasında 1461 Trabzonspor'a karşı oynayacak olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antren

Rize 1461 Trabzon'a hazırlanıyor

 

Çaykur Rizespor 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 
 
PTT 1. Lig’deki son maçını sahasında 1461 Trabzonspor'a karşı oynayacak olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Çaykur Rizesporlu futbolcular, kondisyoner Stefano Moreno eşliğinde bir süre hareket çalışması yaptılar.
Antrenman öncesi futbolcular ile kısa bir konuşma yapan teknik direktör Mustafa Denizli, çalışmalar sırasında oyuncuları ile kısa sohbetler yaparak şakalaştı. Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, bir diğer komşu şehir takımı 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler