Ringi rakiplere dar ettiler

Boksta, Avrupa Kıtası olimpiyat kota müsabakalarının üçüncü gününde ringe çıkan 3 Türk sporcu, rakiplerini yenerek çeyrek finale yükseldiler. Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan müsabakaların gündüz bölümünde ilk olarak ringe çıkan 52 kiloda Selçuk Eker, Er

Ringi rakiplere dar ettiler

Boksta, Avrupa Kıtası olimpiyat kota müsabakalarının üçüncü gününde ringe çıkan 3 Türk sporcu, rakiplerini yenerek çeyrek finale yükseldiler.

 

Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan müsabakaların gündüz bölümünde ilk olarak ringe çıkan 52 kiloda Selçuk Eker, Ermenistan'dan Danielyan Hovhannes'i 23-9 mağlup etti. Günün ikinci karşılaşmasında da 60 kiloda Fatih Keleş, Azerbaycanlı Elvin Isayev'i 18-16 yendi.

bokss.jpg

Müsabakaların akşamki bölümünde ise 49 kiloda Ferhat Pehlivan, Ukraynalı Denys Shkarubo ile karşı karşıya geldi. Üstün bir mücadele ortaya koyan milli boksör, rakibini 24-7 mağlup ederek çeyrek finale çıkan bir başka Türk sporcu oldu.

 

Müsabakaları Dünya Amatör Boks Birliği Başkanı Ching-Kuo-Wu, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de izledi. Müsabakalara, bugün yapılacak çeyrek final maçlarıyla devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor