Rıdvan şike pazarlığı yaptı mı

 Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman'ın TFF eski Başkanı Aydınlar'la yaptığı görüşmenin ele alındıSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar hakkındaki bomba açıklamaları programa damga vururken; Ordu deplasmanına gitmeyerek M.Ali Ayd

Rıdvan şike pazarlığı yaptı mı

 

Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman'ın TFF eski Başkanı Aydınlar'la yaptığı görüşmenin ele alındı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar hakkındaki bomba açıklamaları programa damga vururken; Ordu deplasmanına gitmeyerek M.Ali Aydınlar ile gizli bir görüşme yapan ve bu görüşmeyi saklayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Telegol yorumcularının diline düştü.

Erman Toroğlu, Rıdvan Dilmen için ''Rıdvan, Fenerbahçe'yi bu kadar çok seviyorsa kongre üyesi olsun'' teklifinde bulunurak gönderme yaptı.

Aykut Kocaman'ın M.Ali Aydınlar ile görüşmelerinin detaylarının açıklamaması ve yalanlamasına ise Kaya Çilingiroğlu'ndan destek geldi.

Gökmen Özdena: M.Ali Aydınlar'a takıldım ben. Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticileri yok mu? Muhatabı Aykut ve Rıdvan değil. Onların kabahati yok. Aydınlar suçlu. Ben teknik direktör olsam yöneticileri arar ''Rıdvan ordaymış acilen gidin der, Ordu maçına giderdim''

Erman Toroğlu: Şimdi bu yaşananlar UEFA ve FFIFA tarafından izleniyor. Milli Takım'da tehlike altında. Yeni TFF'ye Allah kolaylık versin. 30 Nisan'a kadar karar verilmezse kapımıza dayanacaklar. Şaka değil bu. Tatmin edici bir karar verilmezse çok büyük cezalar verilecek. Aydınlar, gitmeyecekti. Ben herkesten özür bekliyorum. Benim konuşmalarımın %40'ını 32. Gün programında Aydınlar söyledi zaten. Bir CAS hakimi geliyor, kuyuya bir taş atıyor kimse çıkaramıyor.

Gökmen Özdenak: Aydınlar diyor ki; ''Bu konuşmalar ortaya çıkarsa yalanlarım''

Kaya Çilingiroğlu: Herkesi satan Mehmet Ali Aydınlar. Kapalı kapılar ardında yaşananların ortaya çıkmasını tetikledi. TFF'yi kötü yönetti. Bıraktı gitti halen konuşuyor.

Erman Toroğlu: M.Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe'ye yapmadığı kıyak kalmadı.

Gökmen Özdenak: Ben demiştim başkan seçilmedi, ''atandı''.

Kaya Çilingiroğlu: Erman, sen iyi iş yaptın. Aydınlar'ın muhatabı Aykut değil ama beni çağırırsa giderim.

Serhat Ulueren: Aykut dese; ''Aydınlar ile konuştuğum doğrudur. Ama gizli kalması lazım bilgi veremem ve Erman hocasyı yalancı durumuna düşürmese böyle olmayacaktı.

Telegol yorumcusu Erman Toroğlu Dilmen'in açıklamalarında Aydınlar için 'amigo' yakıştırmasının Rıdvan Dilmen'e yakışmadığını ifade ederek 'Bu açıklamaları neden yaptığını anlayamadım. Yukarından mı emir geldi onu bilmem' şeklinde Rıdvan Dilmen'i emir aldığı konusunda itham edince Rıdvan Dilmen canlı yayına telefonla bağlandı.

Erman Toroğlu: Söylemeyecektim, ama söylemem gerekiyor. Bir gün Aydınlar telefon açtı ''haksızlık ediyorsunuz, gereken açıklamayı yapıcam dedi.'' Birkaç gün önce ben aradım açmadı, geri de dönmedi. Siz 3 Fenerbahçelisiniz böyle kılıç kalkan ekibi gibi durmamalısınız. Ama seyirciyi ayaklandırıp milletin üstüne salıyorlar. Fenerbahçe yönetimi ''taça'' çıktı. Artık ''yukarıdan'' emir mi geldi bilemem!

Programa telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, hakkında çıkan tartışmalara yanıt verdi.

Rıdvan Dilmen: Benim için doğru birtanedir. Benim konuşmalarımı eleştirebilirsiniz, saygı duyuyorum ama Fenerbahçe Spor Kulübü iyi bilir; Fenerbahçe'de futbolu bırakan eğer başka takıma gitmezse otomatik olarak kongre üyesi olur.

Ziya Şengül: Dediğin doğrudur ama adamına göre!

Rıdvan Dilmen: Benim aklıma gelmedi üye yada yönetici olmak. İstemiyorum. Aydınlar ile ilgili konuya gelince; M.Ali Birand'a yaptığı açıklamalar olmasa ben konuşmayacaktım. Bana yine suçlamalarda bulunursa yine konuşurum.

Kaya Çilingiroğlu: Aydınlar, UEFA ile prim pazarlığı yapıyor, bunu yöneticilerle paylaşması gerekmez mi?

Rıdvan Dilmen: Ben size soruyorum. Erman hoca. Aydınlar ile puan pazarlığı yaptınız mı? Sizlerde konuştunuzmu Aydınlar ile?

Erman Toroğlu: Ben puan pazarlığı yapmadım, konuşmadık.

Rıdvan Dilmen: Programınızda talimatname ve puan silme konuşuldu. Siz TFF'dem herhangi biriyle konuşmada bulundunuz mu?

Serhat Ulueren: Benim oldu!

Rıdvan Dilmen: Benimde oldu. 3 Ocak'ta beni aradı. Sonra ofisine gitti. Fenerbahçe transfer hazırlığındayken bunlar beni aşar. Aykut Kocaman2ı aradım. Aydınlar ile konuşmasını söyledim.

Erman Toroğlu: Sama taze bir haber vereyim. Birkaç gün içinde M.Ali Aydınlar bu dediklerini yalanlayacaktır.

Rıdvan Dilmen canlı yayında M.Ali Aydınlar hakkında neden açıklama yaptığına tekrar açıklık getirmek zorunda kalırken, o görüşme de yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a da çağrıda bulunarak 'Yorum sırası Aykut Kocaman'da' dedi.

İNŞALLAH GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAR

Serhat Ulueren'in, İbrahim Seten'in Twitter'da M.Ali Aydınlar'la görüştüğü ve Rıdvan Dilmen'in yalanını ortaya çıkaracağını söylediğini yazdığının hatırlatılması üzerine 'İnşallah o görüşmede kamera vardır. Görüntüleri yayınlar inşallah. O görüşmede asla pazarlık olmadı. Aykut Kocaman'da asla pazarlık yapmamıştır.' dedi.

Serhat Uluduren'in kamuoyunda sıkça dillendirilen 'Aziz Yıldırım başka bir operasyondan Rıdvan Dilmen'i kurtardığı için sevgisini bu şekilde belli ettiği' iddialarına ise ilginç bir cevap verdi.

AZİZ YILDIRIM'A İHTİYACIM YOK

'Allah'tan başka kimseden beklentim yok' diyen Rıdvan Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü:

' Ben buraya tırnaklarımla geldim, çalışarak geldim, kimsenin üstüne basarak gelmedim. Ne Aziz Yıldırım'a nede bir başkasına ihtiyacım yok. Ben çalışıyorum, ben Aziz Yıldırım'ın zoruyla hiç bir yere gelmedim. ' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor