Rekor kralına ödül!

 2011-12 sezonunda süper ligde 34 maçta 90 dakika oynayan tek oyuncu olan centilmenliği ile de öne çıkan Tolga’ya örnek sporcu olmasından dolayı bu ödül verildi. Türkiye Spor yazarları derneği Trabzon Şubesi başkanı Cevat KOL” Yabancıların hakim olduğu li

Rekor kralına ödül!

 

2011-12 sezonunda süper ligde 34 maçta 90 dakika oynayan tek oyuncu olan centilmenliği ile de öne çıkan Tolga’ya örnek sporcu olmasından dolayı bu ödül verildi.

 

Türkiye Spor yazarları derneği Trabzon Şubesi başkanı Cevat KOL” Yabancıların hakim olduğu ligimizde bir yer futbolcunun başarısı ile öne çıkması sevindiricidir.

34 maç 90 dakika kalesinde kalmak büyük bir başarıdır. Bu bir başarı öyküsüdür. Üstelik bir sezonu sadece iki sarı kartla tamamladı. Centilmenliği de ortada. Türk futbolundan Tolga gibi isimlerin artması futbolunda kalkınmışlığını gösterecektir. 

 

 

.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor