Rekabet Kurulu'ndan Digiturk'e ret

 Rekabet Kurulu, Spor Toto Süper Lig maçlarının yayıncısı Digiturk'ün yayın hakkını 2017-2018'e kadar uzatması yönündeki başvurusunu reddetti. Rekabet Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon (Digiturk) arasında T

Rekabet Kurulu'ndan Digiturk'e ret

 

Rekabet Kurulu, Spor Toto Süper Lig maçlarının yayıncısı Digiturk'ün yayın hakkını 2017-2018'e kadar uzatması yönündeki başvurusunu reddetti.

 

Rekabet Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon (Digiturk) arasında Türkiye Süper Ligi futbol müsabakalarının canlı yayın haklarını içeren Paket A Yayın Sözleşmesi'nin 2017-2018 futbol sezonunu da kapsayacak şekilde uzatılması hususunda imzalanan ek sözleşmeye muafiyet tanınmamasına karar verdi.

 

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan açıklamada, kararın 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 5. maddesinde yer alan koşulların sağlanmaması sebebiyle verildiği belirtildi. Rekabet Kurulu kararı, 30 Nisan tarihli toplantısında aldı.

 

Digiturk'ün 2014 yılında biten sözleşmesinin 2017-2018'e kadar uzatılması talep ediliyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler