Redbull Formulaz yarışları Rize'de yapılacak

Motor sporlarında, Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu Rize'de düzenlenecek olan Redbull Formulaz yarışlarına katılacak. Motor sporlarında, Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu Rize'de düzenlenecek olan Redbull Formulaz yarışlarına katılacak. Bu yıl 5.'si

Redbull Formulaz yarışları Rize'de yapılacak
Motor sporlarında, Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu Rize'de düzenlenecek olan Redbull Formulaz yarışlarına katılacak.
 
Motor sporlarında, Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu Rize'de düzenlenecek olan Redbull Formulaz yarışlarına katılacak. Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan 'Formulaz' tahta araba yarışlarına, Motor yarışlarında Dünya Şampiyonu olan sporcu Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağını öğrenildi.
 
18 Ağustos'da Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesi'nde yapılacak olan Formulaz yarışları ile ilgili açıklama da bulunan Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, "5 yıl önce küçük bir organizasyonla yola çıktığımız Formulaz yarışları, bugün ülke çapında büyük bir organizasyon olarak kabul gördü. Geçen yıla kadar Bakanlarımıza ve milletvekillerimize yaptırdığımız yarışlarla gündemde yer alan yarışlarımız da, bu yıl Motor sporlarındaki dünya şampiyonumuz Kenan Sofuoğlu'nu yarıştıracağız. Bu vesile ile uluslararası tanıtıma da önemli ölçüde katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.
 
Topal, "Bu yıl da farklı bir güzellik ortaya koyacağız. Geleneksel olarak her yıl Ramazan Bayramında yaptığımız organizasyonu bu yıl yaş çay hasadının tamamlanmayacağını düşünerek 10 gün gecikmeli olarak gerçekleştireceğiz. Ayrıca önümüzdeki yıllarda da yarışlarımızı Ağustos ayının 3. haftasında gerçekleştirme kararı aldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor