Rakipte Tayfur Havutçu rest çekti

Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu, takımla yaptığı son toplantıda oyuncularını tek tek uyararak, "Önümüzdeki sezon takımda kalmak isteyenler için Süper Final'de oynayacağımız son 5 maç büyük önem taşıyor.Gelecek sezon da burada olmak istiyorsanız s

Rakipte Tayfur Havutçu rest çekti

Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu, takımla yaptığı son toplantıda oyuncularını tek tek uyararak, "Önümüzdeki sezon takımda kalmak isteyenler için Süper Final'de oynayacağımız son 5 maç büyük önem taşıyor.

Gelecek sezon da burada olmak istiyorsanız sahada ona göre performans sergileyin" dedi.

 

TRABZON MAÇI BAŞLANGIÇ

Bu bakımdan Süper Final'de kalan her maçın önemli olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, "Hiçbirinizin konsantrasyonunuzu kaybetmenizi istemiyorum. Her maçı final olarak görerek sahaya çıkmanızı bekliyorum" diye konuştu.

 

Süper Final'de bugün yapacakları Trabzonspor maçının kendileri için bir başlangıç olması gerektiğini vurgulayan Havutçu, "Sonuç olarak önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına doğrudan katılmak için finalleri üçüncü bitirmemiz gerekiyor. Ancak, sahadaki sorumluluklarınızı yapmazsanız, o da hayal olur" ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş formasını giyen bir isim olarak o formanın ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu bildiğini oyuncularına belirten Havutçu, "Sizin de sırtınazdaki o formanın hakkını vermenizi bekliyorum. Kimileriniz farkında olmayabilir, ancak, o forma herkese nasip olmaz. Elinize geçen bu şansı çok iyi kullanın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor