Rakip PSV'de hoca karmaşası!

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacağı PSV Eindhoven’da teknik direktör karmaşası yaşanıyor.2009’dan beri takımın başında olan Hollandalı teknik direktör Fred Rutten, sezonun bitmesiyle PSV’den ayrılacağını söyledi. Hollanda gazetesi Volkskrant

Rakip PSV'de hoca karmaşası!

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacağı PSV Eindhoven’da teknik direktör karmaşası yaşanıyor.

2009’dan beri takımın başında olan Hollandalı teknik direktör Fred Rutten, sezonun bitmesiyle PSV’den ayrılacağını söyledi. Hollanda gazetesi Volkskrant’a konuşan 49 yaşındaki teknik adam, “PSV ile yolları ayırmanın vakti geldi” dedi.

Kulüp sportif direktörü Marcel Brands ise Rutten’in kararına saygı duyduklarını söyleyerek “Sezonun geri kalanı için herhangi bir endişem yok. Fred tam bir profesyoneldir. O ve oyuncuları en iyisini istiyorlar, bu değişmeyecektir” ifadelerini kullandı. Fakat bu ayrılık kararının takımı negatif yönde etkileyebileceği konuşuluyor.

Erediviesie’de Twente’nin bir puan gerisinde ikinci sırada bulunan PSV, UEFA Avrupa Ligi C grubunu lider olarak tamamlamış ve son 32’ye kalmıştı. Şampiyonlar Ligi B Grubunda topladığı 7 puanla 3. sırada yer alarak yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden Trabzonspor’la eşleşen PSV, 16 Şubat’ta Trabzon’a gelecek…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler