Rakip Orduspor'dan açıklama

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un tecrübeli futbolcusu Emre Özkan, "Ligde 6 haftadır puan yüzü göremedik, bu kötü gidişe Trabzonspor maçıyla 'dur' demek istiyoruz" dedi.Özkan, Durugöl Tesisleri'nde yaptığı basın açıklamasında, ligin ilk yarısın

Rakip Orduspor'dan açıklama

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un tecrübeli futbolcusu Emre Özkan, "Ligde 6 haftadır puan yüzü göremedik, bu kötü gidişe Trabzonspor maçıyla 'dur' demek istiyoruz" dedi.

Özkan, Durugöl Tesisleri'nde yaptığı basın açıklamasında, ligin ilk yarısını puan alarak tamamlamak istediklerini söyledi.

Son haftalarda alınan kötü sonuçların üzerlerinde baskı oluşturduğunu ifade eden Emre Özkan, "Ligde 6 haftadır puan yüzü göremedik, bu kötü gidişe Trabzonspor maçıyla 'dur' demek istiyoruz. Bu anlamda Trabzonspor maçını büyük bir şans olarak görüyorum. Trabzon'dan puan alarak Ordu'ya dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Prensip anlaşması yapılan ve önümüzdeki günlerde takımın başına geçmesi beklenen teknik direktör Hector Cuper'in kendileri için büyük bir şans olduğunu vurgulayan mor-beyazlı futbolcu, şöyle devam etti:

"Yeni teknik direktörümüzün bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Umarım tekrar yükselişe geçeceğiz. Trabzonspor karşılaşmasının ardından 10 günlük devre arası olacak. İkinci devreye Fenerbahçe maçıyla başlayacağız. Ligde 3 günde bir maç oynanıyor. Ocak ayının 5'i ile Şubat ayının 5'i arasında ikinci yarının yarısı bitmiş olacak. Sıkı bir dönem olacak. Bu yüzden de sıkı hazırlanmamız gerekiyor. Yeni hocamızla birlikte inşallah güzel bir seri yakalarız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor