Rakip Ordu'da hazırlıklar başladı

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı.Antrenman, düz koşu sonrasında yapılan kondisyon çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasının ardından oyuncular iki g

Rakip Ordu'da hazırlıklar başladı

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı.

Antrenman, düz koşu sonrasında yapılan kondisyon çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasının ardından oyuncular iki gruba ayrıldı. Fenerbahçe maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, düz koşuya devam etti. Diğer oyuncular ise kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Mor-beyazlı ekipte, tedavisi devam eden Selçuk Şahin ile David Barral idmana katılmadı.

-Cuper'in açıklamaları-

Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Hector Cuper, Trabzonspor maçı öncesi takımda düzeltilmesi gereken eksiklikler olduğunu belirterek, ''Bugünkü çalışmamızda düzeltilmesi gereken eksikliklerimize bakacağız. İyi yaptıklarımızı devam ettirmeye çalışacağız. Biliyoruz ki Trabzonspor maçı, Ordu taraftarı için bir derbi gibidir. O yüzden bizim için çok önemli bir maç. Her zaman dediğim gibi, yenilgiden galibiyetle çıkmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçında alınan mağlubiyetin sorumluluğunu kendisinin aldığını vurgulayan Cuper, şunları kaydetti:

''Maçlar galibiyet ya da mağlubiyetle bitebilir. Ancak defans ya da orta sahanın iyi veya kötü oynadığını görmek istemiyorum. Bütün takımın defans yapması gerekiyor ve atak yapılırken de aynı şekilde bütün takımın atağa katkı sağlaması lazım. Mağlubiyet sorumluğunu ben alıyorum. Bir ya da birkaç oyuncuya hiçbir şekilde yüklenmek istemiyorum. Ama son haftalarda normal yediğimiz gol sayısından daha fazla kalemizde gol gördük. Tabi ki böyle şeyler olabiliyor. Bunları da düzeltmeye çalışacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor