Rakip İnter'de Forlan sevinci!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubundaki rakibi İnter'de Diego Forlan mutluluğu.Serie A'da ve Şampiyonlar Liginde mücadele eden İnter'in Uruguaylı golcüsü Diego Forlan, sakatlık sonrası gün be gün iyiye gittiğini, fiziksel olarak neredeyse eski haline

Rakip İnter'de Forlan sevinci!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubundaki rakibi İnter'de Diego Forlan mutluluğu.

Serie A'da ve Şampiyonlar Liginde mücadele eden İnter'in Uruguaylı golcüsü Diego Forlan, sakatlık sonrası gün be gün iyiye gittiğini, fiziksel olarak neredeyse eski haline ulaştığını dile getirdi.

İtalyan ekibi Inter'in sezon başında Atletico Madrid'den transfer ettiği Urugauylı forvet Diego Forlan, sakatlığının artık geçtiğini, kendisini iyi hissettiğini ve yeni yıldan önce sahalara dönmeyi umduğunu açıkladı.

Corierre dello Sport'ta yer alan röportajında Forlan, yaşadığı sakatlığın kariyerindeki en kötü sakatlık olduğunu belirtirken günden güne iyiye gittiğini belirtti. 3 Aralık'ta oynanacak olan Udinese maçına yetişmesinin zor olduğunu söylen Forlan yeni yıl öncesi sahalara dönmeyi umduğunu da ekledi.

Tedavisini Uruguay teknik direktörü Jose Herrera'nın da takibi altında Inter'in hazırladığı bir program doğrultusunda Uruguay'da gerçekleştrdiğini söyleyen golcü oyuncu takımın şu anda zor günler geçirdiğini ancak futbolda ne zaman ne olacağını kimsenin bilmesinin mümkün olmadığını vurguladı.

Diego Forlan 11 Ekim'de Uruguay'ın, Paraguay ile yaptığı maçta sakatlanmış ve uzun bir süre formasından uzak kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor