Rakip BJK'da son durum!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı..BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenör Carlos Carvalhal yönetimindeki antrenmanın ilk yarım saati basın mensuplarına açık tutuldu

Rakip BJK'da son durum!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı..

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenör Carlos Carvalhal yönetimindeki antrenmanın ilk yarım saati basın mensuplarına açık tutuldu. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana tedavilerine devam edilen Necip Uysal, Veli Kavlak ve Onur Bayramoğlu katılmadı. Ersan Gülüm ise özel çalışma programına devam etti. Sakatlıktan kurtulan Ekrem Dağ ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

İdmanda kondisyon ve taktik çalışması yapan Siyah-beyazlı takım, top sürme, pas, istasyon ve 5-2 çalışmasının ardından tam sahada yapılan değişmeli çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler