Rakibine faceden mesaj yolladı

Dünya Gümüş Kemer sahibi Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın, yaptığı maçtan sonra çenesi ve dişleri kırılan rakibi Jo Jo Dan'a geçmiş olsun mesajı yayımladı.Resmi Facebook adresinden açıklama yapan Selçuk Aydın, "12 raund'luk zorlu bir mücadelenin ardından ünv

Rakibine faceden mesaj yolladı

Dünya Gümüş Kemer sahibi Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın, yaptığı maçtan sonra çenesi ve dişleri kırılan rakibi Jo Jo Dan'a geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Resmi Facebook adresinden açıklama yapan Selçuk Aydın, "12 raund'luk zorlu bir mücadelenin ardından ünvanımı korumayı başardım, Maçın ardından KTÜ Farabi hastahanesinde kırılan çenesi ve dişlerinden dolayı operasyon geçiren rakibimi ringteki hırslı mücadelesinden ötürü kutluyorum, umarım kısa zamanda taburcu olarak ülkesine ve ailesine kavuşur. Kazandığımız zaferimiz, bu zorlu arenada bizi manevi destekleriyle yanlız bırakmayan tüm dostlarımıza armağanımız olsun. Sağolun Varolun..." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor