'Rakibe karşı saygıyı kaybettiğimiz bir maçtı'

 Ankara 19 Mayıs stadyumunda oynan Ankaragücü 1461 Trabzon karşılaşmasında son dakikada yediği iki gol ile 3 – 2 mağlup olan 1461’in deneyimli teknik adamı Mustafa Akçay karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada rakibe saygımız kalmadı yenildik söyledi. Akçay

'Rakibe karşı saygıyı kaybettiğimiz bir maçtı'

 

Ankara 19 Mayıs stadyumunda oynan Ankaragücü 1461 Trabzon karşılaşmasında son dakikada yediği iki gol ile 3 – 2 mağlup olan 1461’in deneyimli teknik adamı Mustafa Akçay karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada rakibe saygımız kalmadı yenildik söyledi. Akçay, “ 'Rakibe karşı saygıyı kaybettiğimiz bir maçtı' sözleri ile futbolcularını eleştirdi. Akçay, "Kendimizi değersizleştirdiğimiz bir müsabaka oynadık.Kalitenin altında konsantrasyon eksik mücadele yok istek olmayan dağınık bir maç oldu. Rakibe karşı saygıyı kaybettiğimiz bir maçtı, pahalı ödedik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor