Puanları telafi etmek istiyoruz

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Sancantepespor ile kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını belirterek, "Sahadan 3 puanla ayrılıp kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz. Saha ve seyirci avantajımız

Puanları telafi etmek istiyoruz

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Sancantepespor ile kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını belirterek, "Sahadan 3 puanla ayrılıp kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı değerlendireceğiz. Saha ve seyirci avantajımızı değerlendireceğiz" dedi.

Kümede kalmayı garantileyince takımda genç oyunculara da şans vermeye başladıklarını ifade eden Şahin, "Tecrübesizlikle maçlar ve puanlar kaybettik. Rehavete kapılmanın faturasını 2 maç kaybederek ödedik. Sancaktepespor'u yenerek üst üste kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

Şahin, tüm taraftarları tribünde görmek istediklerini kaydederek. "Takımlar gücünü taraftarlarından alır. Sezonun son iç saha maçında, bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan yine tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz" dedi.

Sancaktepespor maçı öncesi Arsinspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor