PTT 1. Lig'de 3. haftanın ardından

PTT 1. Lig'de 3. hafta maçlarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, maç fazlasıyla liderliğini sürdürürken, 3 ekip henüz galibiyet alamadı.2013-2014 sezonunun 3. haftasının geride kaldığı PTT 1. Lig'de bu hafta oynanan 9 karşılaşmada Manisaspor v

PTT 1. Lig'de 3. haftanın ardından

PTT 1. Lig'de 3. hafta maçlarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, maç fazlasıyla liderliğini sürdürürken, 3 ekip henüz galibiyet alamadı.

2013-2014 sezonunun 3. haftasının geride kaldığı PTT 1. Lig'de bu hafta oynanan 9 karşılaşmada Manisaspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanda galip gelen ekipler olurken, 3 müsabaka berabere bitti. Mersin İdmanyurdu, Balıkesirspor, Samsunspor ve Şanlıurfaspor kendi evlerinde sahadan 3'er puanla ayrıldı.

Haftayı deplasman galibiyetiyle tamamlayan Manisaspor, Adanaspor karşısında, TKİ Tavşanlı Linyitspor ise Bucaspor önünde 1-0 geriye düşmesine rağmen müsabakaları 2-1 galip tamamladı.

Maç fazlası bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 7 puanla liderliğini sürdürdüğü ligde 2. hafta yarıda kalan Fethiyespor-Balıkesirspor maçı için Tff Yönetim Kurulu henüz bir karar vermedi.

Ligde şimdiye kadar oynanan maçların ardından sıralamada son 3 sırada yer alan Kahramanmaraşspor, Fethiyespor ve Adanaspor henüz galibiyet alamadı.

Kartlar

Toplam 45 sarı ve 4 kırmızı kartın gösterildiği ligde Bucaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında ev sahibi ekipten Luiz Henrique, Nsaliwa ve Zafer Çevik kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen 7 kez sarı ve 3 defa da kırmızı kartına başvururken, Ankaraspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında hakem Hakan Ceylan 9 sarı kart kullandı.

Bu hafta toplam 21 golün atıldığı ligde şimdiye kadar 2'şer gol kaydeden  Şanlıurfaspor'dan Sankoh, 1461 Trabzon'dan Barış Memiş, Samsunspor'dan Ekigho, Orduspor'dan Landel Adana Demirspor'dan  Juninho, Manisaspor'dan Perovic ve  Ankaraspor'dan Tisdell en golcü isimler oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler